Boekhoudkantoor IBA

Westerlo

Project:

Bouwheer:

Opdracht:

boekhoudkantoor IBA in Westerlo

IBA Immo bv

architectuur, stabiliteit, technieken, omgevingsaanleg, EPB

IBA focust zich als boekhoudkantoor exclusief op zelfstandigen en KMO’s. Het nieuwe kantoorgebouw in Westerlo biedt onderdak aan een dertigtal medewerkers. Behalve landschapskantoren en individuele kantoren zijn er ook enkele polyvalente vergaderlokalen voorzien, die omgevormd kunnen worden tot een grote seminarieruimte. De niveauverschillen tussen de verdiepingen van de voor- en achterbouw zorgen voor een dynamische wisselwerking tussen de verschillende afdelingen. De combinatie van een lucht-water warmtepomp voor koeling en verwarming en een luchtbehandelingsgroep met warmtewiel en vraagsturing zorgt voor ideale werkomstandigheden het hele jaar rond.

Menu

Ben jij klaar voor een volgende uitdaging?

Vul het contactformulier in samen met je motivatie en CV en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.