Kleuter- en lagere school Carolus Magnus

Schaarbeek

Project

Bouwheer

Opdracht

kleuter- en lagere school Carolus Magnus in Schaarbeek

Scholengroep Brussel & GO! 

architectuur, stabiliteit, technieken, omgevingsaanleg, EPB

Wijkschool Carolus Magnus is gevestigd in een groot herenhuis in eclectische stijl, rond het jaar 1880 gebouwd voor schilder-decorateur Emile Outtelet. Het gebouw maakt deel uit van het erfgoedkundig patrimonium van de gemeente Schaarbeek en moest om die reden voor een groot deel gevrijwaard worden. Niet ondanks, maar dankzij de verwevenheid tussen oud en nieuw werd een boeiend gebouw gerealiseerd dat aan alle eisen van een modern schoolgebouw voldoet en dat het familiale, huiselijke karakter van de wijkschool onderstreept.

Menu

Ben jij klaar voor een uitdaging?

Vul het contactformulier in samen met je motivatie en CV en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.