Sportcomplex Het Veld

Zandhoven

Project

Bouwheer

Opdracht

sportcomplex Het Veld in Zandhoven

Gemeente Zandhoven 

architectuur, stabiliteit, technieken, omgevingsaanleg, epb

Het bouwperceel, voorbehouden voor het nieuwe sportcomplex, ligt in een zone voor dagrecreatie. Het BPA legt echter strenge eisen op om in het door woningen omgeven gebied de bouwhoogte te beperken. Om tegemoet te komen aan deze eisen koos ESSA er voor om het volume van het nieuwe sportcomplex deels ondergronds te voorzien om toch de gewenste vrije hoogte te realiseren. Het resultaat is een sport- en ontmoetingscomplex met sportzaal (48 m x 32 m x 9 m), judozaal, squash-lokalen, danszaal, schietstand en cafetaria.

Menu

Ben jij klaar voor een uitdaging?

Vul het contactformulier in samen met je motivatie en CV en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.