COOVI Paviljoen 14, 15 en 16

Anderlecht

Project

Bouwheer

Opdracht

COOVI Paviljoen 14, 15 en 16 in Anderlecht

Scholengroep Brussel & GO! 

architectuur, stabiliteit, technieken

Op campus CERIA-COOVI te Anderlecht worden al meer dan 60 jaar opleidingen aangeboden in diverse domeinen van de voedingsnijverheid. De verschillende opleidingen (hotel, keuken en restaurant, bakker, chocolatier, beenhouwer en fermentatietechnieker) waren verspreid over de site. Door de grondige renovatie van paviljoen 14 en 15 en het optrekken van paviljoen 16 als verbindend element konden de ateliers gegroepeerd worden onder éénzelfde dak. In dit project zat de uitdaging er vooral in om het uitgebreide programma te realiseren in een energiezuinig gebouw en binnen het kader van HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) en voedselveiligheid.

Menu

Ben jij klaar voor een uitdaging?

Vul het contactformulier in samen met je motivatie en CV en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.