Verbauwenbad en BKO Dolfijn in Eeklo

Eeklo

Project:

Bouwheer:

Opdracht:

Verbauwenbad en BKO Dolfijn in Eeklo

TMVW Intercommunale cvba handelend in opdracht van de stad Eeklo

architectuur, stabiliteit, technieken, omgevingsaanleg, veiligheidscoördinatie, EPB

Het stedelijk sportcentrum van Eeklo, steeds bruisend van activiteit maar stilaan verouderd, werd opgewaardeerd met een centrale inkomhal, kantoren, polyvalente zalen, kleedkamers, een zwemcomplex en accommodatie voor buitenschoolse kinderopvang. De enorme parking werd samen met de aanpalende buurtweg heringericht als een groen plein waar fietsers en voetgangers centraal staan. De rode draad doorheen het project is een doorgedreven aandacht voor duurzaamheid, niet alleen op het niveau van het sportcomplex, maar ook op het stedelijk niveau, onder meer door de integratie in het stedelijk warmtenet.

Menu

Ben jij klaar voor een volgende uitdaging?

Vul het contactformulier in samen met je motivatie en CV en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.