Ontmoetingscentrum Den Cayberg

Scherpenheuvel-Zichem

Project

Bouwheer

Opdracht

ontmoetingscentrum Den Cayberg in Scherpenheuvel-Zichem

Stad Scherpenheuvel-Zichem 

architectuur, stabiliteit, technieken, omgevingsaanleg, veiligheidscoördinatie, EPB

De driehoekige vorm van het bouwperceel, de stedenbouwkundige voorschriften en het sterk hellende profiel van de straat liggen aan de basis van het opvallend ontwerp van Den Cayberg in Scherpenheuvel. Dankzij een abstracte en karaktervolle gevel met ingebouwde ledverlichting, leeft het ontmoetingscentrum mee met de sfeer van de wijk : stralend tijdens activiteiten en sereen op rustige momenten. Achter de lange muur aan de straat ontstaat, versterkt door het hoogteverschil, een lager gelegen buitenruimte die het rumoer van de gebruikers tempert. Het gebouw op zich is zeer functioneel opgevat met een open en luchtige foyer waarrond de feestzaal en de vergaderlokalen zijn ingepland.

Menu

Ben jij klaar voor een uitdaging?

Vul het contactformulier in samen met je motivatie en CV en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.