X-lab UHasselt

Diepenbeek

Project

Bouwheer

Opdracht

X-lab UHasselt in Diepenbeek

UHasselt

architectuur, stabiliteit, technieken, omgevingsaanleg, veiligheidscoördinatie, EPB

Het nieuwe paviljoen ‘X-lab’ is wordt ontworpen als een hypermodern kruisvormig gebouw met onder andere als doel de kruisbestuiving tussen wetenschap en kunst te stimuleren. Het is de concrete uitwerking van de ‘droom’ van één van de enthousiaste professoren van UHasselt. De inspirerende en stimulerende discussie- en brainstormruimtes voor staf, studenten en bezoekers zullen fungeren als uithangbord voor de vakgroep Fysica en bij uitbreiding voor de ganse universiteit. Elektrochrome beglazing, ‘building integrated photovoltaics’, ‘cross-over art projects’, beschrijfbare muren en mobiel meubilair sluiten perfect aan bij de toekomstvisie van de vakgroep : ‘Towards a creative and sustainable future’.

Menu

Ben jij klaar voor een uitdaging?

Vul het contactformulier in samen met je motivatie en CV en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.